Om Godvin Bjergrejser

Hvem er jeg:

Jeg kom første gang til Valmalenco i 2004 og blev allerede ved første besøg betaget af dalens unikke og uspolerede natur. Jeg blev grebet af det fantastiske panorama og de mange muligheder, som denne natur – trods byens lille og meget lokale samfund - byder på, både sommer og vinter:

Et skiområde, som pga. den manglende tilstedeværelse af store rejsearrangører, er anderledes end hvad jeg ellers havde prøvet, og et bjerglandskab, der om sommeren åbner for uendelige vandre- og klatremuligheder i alle sværhedsgrader.

Jeg blev hurtigt forelsket i denne lille fredfyldte perle midt i de italienske alper, og nu 11 år senere bor jeg stadig i Chiesa, som er dalens hovedlandsby, med min mand og vores tre børn.

Alpint skiløb har altid været en stor del af mit liv. Jeg er uddannet dansk og siden italiensk skilærer, og har efter at have undervist en del år i Livigno arbejdet de sidste 8 år i den lokale skiskole i Valmalenco.

Jeg er vokset op med skiløb og rejsearrangementer i familien, og efter at have opdaget dette hyggelige og "autentiske" italienske område og gjort det til mit hjem, måtte jeg dele min entusiasme med andre. Og hvilken bedre måde, at gøre dette på end at arrangere de – efter min mening – bedste ferier, som Valmalenco kan tilbyde 😀

Godvin Bjergrejser er således et lille personligt rejsebureau. Jeg arrangerer jeres rejse og fungerer selv som både guide og skilærer, og det vil således være mig, I møder på jeres ferie. Med mit kendskab til de lokale muligheder og små perler glæder jeg mig til at byde jer velkommen til Valmalenco og forhåbentlig være med til at skabe en anderledes og enestående ferie.

Hvad med at slå skiferien sammen med en særlig højtidelighed? Vi er klar til at arrangere den lige som I vil have det...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Anne | Svar 05.05.2015 14.55

Hej. lyder g
Jeg tænker om du kan komme med et tilbud på en lejlighed eller andet vi kan bo - ikke alt for hundedyrt i -i uge 28 i år.
Vi er 3 voksne en ung og

Maria Godvin 06.05.2015 11.08

Hej Anne
Jeg kan godt finde noget til jer i uge 28! Hvis du kan skrive dit telefonnr eller ringe til mig på 31102629, så jeg fortælle dig om mulighederne. Maria

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.12 | 17:05

Hej Karina. Tak for din besked. Ja, jeg har stadig pladser - du kan ringe på +45 31102629. Mvh Maria

...
07.12 | 09:28

Kære Godvin Bjergrejser

Jeg har forsøgt at skrive på jeres mail, men den går i fejl. Jeg vil blot hører om I har noget ledigt i uge 7-2018.
mvh. Karina

...
03.01 | 13:12

Hej Jens.
Jeg har lidt tilbage. Ring til mig på 31102629, så kan jeg fortælle dig mere!! :)
Mvh Maria

...
03.01 | 02:21

Hej Maria.
Vi skrev sammen sidste vinter om en nytårstur for min familie ( mig der kender Jesper berth) noget ledigt i uge 7 for 4-8 pax. Dbh jens øyås

...
Du kan lide denne side